Tuesday, January 6, 2009

My Fav Guy..Adam helping me with the Soft board...punyalah teliti budak ni buat keja..Tq Adam....





5 comments:

tym said...

Hai Kukui..
Amboi banyaknye kenangan di softboard tu..Mcm ada yg dr hawaii lah:)

Best kan ada org tolong kemaskan barang..untung u

tym said...

One more thing..i think the hijri calender on ur blog is wrong my dear..10 Muharram should be on the 7 not 6 Jan.

Mohd Hazaruddin said...

heheheh what a lovely art ...
i surrender! tak mampu nak susun sebaik tu!

convey my regard to him!

bravo!

assalamualaikum

Has_Hashim said...

Kak Tym,
Kenangan Hawaii sanat menusuk ke kalbu hehehhe, I dah remove calendar Hijrah tu, nanti cari yang lain, tak pandai sgt nak edit benda2 mcm tu, nanti get students to help me. Akak balik nanti, I tlg kemas. Tak pun, minta tlg budak2. Belanja depa makan. Kahirul Afizan akan tolong Hafiz today. Budak2 UMP ni ok sokmo part2 menolong ni kak...Tak gitu Din? hehehhe I pun tak leh susun gitu, Adam ni mmg very impressive part2 menyusun, banyak lagi benda nak susun dalam bilik tu hehehhe

Fahidayati Ramli said...

Assalammualaikum

Wah... dah pindah bangunan baru!!! Dah siap2 hias bilik lagik... kami akan pindah jgak... tapi tatau bila... see ya.

nota : nanti kita duk bawah satu bumbung, tapi saya kat bawah skali...